Din Havemand v/David Kennes
ForsideHavemandens BlogHavemandens OpgaverOm HavemandenBilledbogen
CVR: 29 07 08 22
Grøn kontor: byd naturen indenfor på kontoret!

Skab et spændende plantemiljø på arbejdspladsen! Kontorplanter smitter af på humøret og skaber velvære blandt dine medarbejdere.

Levende grønne kontorplanter er en vigtig del af at skabe et bedre arbejds- og indeklima. Et grønt miljø er afgørende for menneskers trivsel, uanset om det er stueplanter derhjemme eller kontorplanter på arbejdspladsen.

Planter har nemlig en enestående evne til at rense luften for giftige dampe, og så skaber de ny ilt via deres fotosyntese.

Din Havemand v/ David Kennes tilpasser de mest kreative planteløsninger til den enkelte virksomheds ønsker, behov og indretning. Om det så er enkeltstående planter i vindueskarmen, eller små oaser af grønt i kontorlandskabet.

Kontorplanter kræver omhyggelig pleje, derfor skal du vælge Din Havemand til at passe dem, så du altid er sikret  faglig, velfunderet og professionel betjening og vejledning. Det gælder lige fra rådgivning til valg af kontorplanter, til den efterfølgende plantepasning.

Vi ønsker at hjælpe virksomheder med at gøre levende, grønne kontorplanter til en integreret del af virksomhedsmiljøet, og vi vil gerne sikre virksomheden en holdbar investering.

Kontakt os og hør mere om grøn kontorindretning, pleje og pris af kontorplanter. I mellemtiden er du velkommen til at bladre katalogen igennem eller downloade den som pdf-fil. (Det kan tage et par minutter før den vises på skærmen.)

Klik på katalogen for at bladre den igennem eller download som en pdf-fil

OBS: katalogen kan ikke vises på mobilen eller tabletten, men du kan downloade den som pdf!


 
ForsideFacebook-sidenCVR: 29 07 08 22david@kennes.dkTlf: 23 45 01 08Adresse